Familiebedrijf sinds 1982

Over ons

1

Jong en dynamisch Hoewel Carcenter Gijsen al ruim 30 jaar bestaat, vinden we ons zelf nog altijd een jong en dynamisch autobedrijf. En dat zijn we ook! Ontwikkelingen in de automotive branche volgen we op de voet en door online actief te zijn op gerelateerde platforms weten we heel goed wat er speelt op de markt voor jonge, gebruikte auto’s.

Een gezonde mix van jarenlange ervaring, weten waar je het over hebt als auto’s onderwerp van gesprek zijn én de voortdurende drang om verwachtingen van onze klanten te overtreffen, hebben ervoor gezorgd dat Carcenter Gijsen sinds jaar en dag een begrip is in de regio. Mensen die bij ons een auto kopen, hebben daar een goed gevoel over. Ze zijn ervan overtuigd dat ze de juiste keuze hebben gemaakt. Zowel ten aanzien van het merk en type auto als ten aanzien van Carcenter Gijsen als vakkundige en betrouwbare leverancier.

Familiebedrijf sinds 1982 Carcenter Gijsen is een echt familiebedrijf dat in 1982 is opgericht door Piet Gijsen. In 2002 zijn wij verhuisd naar een strategisch gelegen pand aan de Sittarderweg 10 in Born. Vanaf dat moment heeft Mark Gijsen het roer overgenomen van zijn vader.

2

In- en verkoop van topoccasions In 2014 volgde opnieuw een verhuizing. Dit keer in omgekeerde richting, namelijk terug naar de plek waar het in 1982 allemaal begon: het pand aan de Tramweg 14 op het Industrieterein Holtum-Noord. In dit volledig gemoderniseerde pand kunnen we ons volledig focussen op datgene waar wij het beste in zijn: de in- en verkoop van (jonge) occasions.

Op de locatie Sittarderweg waren we letterlijk uit ons jasje gegroeid. Hier hadden we te weinig ruimte om aan de toenemende vraag naar meer verschillende occasions te voldoen. De gestage uitbreiding van het klantenbestand maakte het bovendien steeds moeilijker om de werkplaatsactiviteiten en de in- en verkoop te combineren zonder concessies te doen aan kwaliteit en service. En omdat wij geen concessies willen doen, was de keuze snel gemaakt. Op onze locatie aan de Tramweg beschikken we over een modern ingericht bedrijfspand met maar liefst 600 m² vloeroppervlakte. Warm en overdekt. Vooral in de winter maakt dat een bezichtiging van een gebruikte auto een stuk aangenamer voor een klant.

3

Ook nieuwe auto’s Ook als u op zoek bent naar een nieuwe auto bent u bij Carcenter Gijsen aan het juiste adres. We zijn geen exclusief dealer van een bepaald merk, maar kunnen alle automerken en modellen leveren tegen scherpe prijzen. Bij ons krijgt u dezelfde garantie als bij de merkdealer, maar we geven u de keuze uit alle automerken. En het advies van ons als autoliefhebber en -kenner krijgt u er gratis bij.

Kwaliteit, service en vakmanschap In de ruim 30 jaar van het bestaan van ons autobedrijf zijn kwaliteit, service en vakmanschap altijd onze belangrijkste pijlers geweest. Dat is nog steeds zo en zal ook altijd zo blijven. Concessies op deze gebieden doen wij niet. Die zekerheid willen wij u bieden, want dat is de basis voor vertrouwen.

Verkoop Team

Het verkoopteam van Carcenter Gijsen bestaat uit Mark Gijsen en Guido Kitzen. Mark Gijsen kreeg de liefde voor het vak door zijn vader Piet met de paplepel ingegoten, zakenpartner Guido Kitzen boogt op ruim vijftien jaar ervaring die hij heeft opgedaan bij een gerenommeerd autodealer.